Món Esport
Neymar torna a la càrrega i reclama al Barça gairebé 60 milions d’euros
  • CA

Neymar Jr torna a la càrrega contra el Barça. Segons ha informat la Cadena SER, el futbolista brasiler ha presentat un recurs contra la sentència del Jutjat Social núm. 15 de Barcelona del passat mes de juny, que l’obligava a pagar 6,7 milions al club blaugrana, i ha reclamat a l’entitat culer el pagament de 44 milions per la prima de renovació que no va cobrar íntegrament després de fitxar pel PSG. També demana cobrar uns interessos que engreixen la quantitat requerida a gairebé 60 milions.

El conflicte va néixer amb la marxa de Neymar al Parc dels Prínceps l’estiu del 2017. Quan l’extrem brasiler va abonar la seva clàusula de rescissió de 222 milions d’euros a la seu de LaLiga, el Barça va considerar que havia de deixar de pagar-li la prima de renovació que havien signat ambdues parts pocs mesos abans. L’entitat culer, que ja havia facilitat al futbolista el primer pagament del signing bonus, no va pagar-li els diners restants. La decisió no va agradar a Neymar, qui va emprendre accions legals. El club blaugrana va respondre amb una altra demanda. La justícia va donar la raó al Barça inicialment, però ara el jugador ha presentat un recurs.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en qualsevol cas, serà l’encarregat de resoldre un nou capítol de la guerra entre el Barça i Neymar. La història entre el club català i el futbolista brasiler, que quan va aterrar al Camp Nou estava cridat a recollir el relleu de Messi i liderar el conjunt blaugrana en el moment en què l’argentí digués prou, cosa que encara no ha fet, no tindrà final feliç. Ni futbolísticament ni, per una de les dues parts, judicial.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: una més a novembre 13, 2020 | 12:38
    una més novembre 13, 2020 | 12:38
    el llegat del sandro rosell, del bartomeu i del grupo godo. L'obsessió del rosell, per menysprear el messi, i falsejar els múltiples contractes del neymar. Si això és veritat, tota aquesta pasta que la paguin el rosell i el bartomeu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa