Món Esport
Neymar Jr: “Que el Barça comenci a treballar perquè Messi es quedi”
  • CA

Neymar Jr ho té clar: Messi ha de renovar amb el Barça. El futbolista brasiler, que ha concedit una entrevista al programa ‘LaLiga World’ -emès al canal beIN Sports-, ha enviat un missatge contundent a la junta directiva blaugrana. “Que la gent del Barça comenci a treballar perquè Leo es quedi amb nosaltres”, ha etzibat.

El davanter barcelonista, tot i ser un dels jugadors destacats en els darrers quatre anys, encara reconeix com “un ídol” el seu company argentí, a qui considera “diferent, d’un altre planeta. No és d’aquí”. Per a Neymar Jr, simplement “és Messi”. El brasiler admet que, durant aquestes temporades al costat del ’10’, ha “après molt. Com definir, com estar atent dins el camp i com conduir la pilota. Espero que segueixi fent el què fa”.

 

Neymar Jr també recorda el dia que va signar amb el Barça, l’estiu del 2013. “Va ser un dia molt especial, molt important per a mi”, a la vegada que pretén demostrar el seu amor pels colors blaugrana posant de relleu la renovació segellada la temporada passada: “Vull ser aquí, per això he renovat. Estic molt content del què hem fet amb el club, content amb els companys. Sóc a casa.

Neymar Jr també deixa reflexions al voltant de Luis Enrique, de la seva expulsió a Màlaga i del darrer clàssic del Santiago Bernabéu.

 

Luis Enrique

 

“Li desitjo el millor a la carrera i a la seva vida i li agraeixo tot el què ens ha ensenyat i fet per a nosaltres. Però ara hem de seguir.”

 

“És trist. El tenim des de fa tres anys i ens ha donat moltes coses bones. La manera com treballa, sempre vol guanyar, fer coses bones per l’equip. És un dels grans entrenadors”

 

 

Expulsió a Màlaga

 

“És la primera vegada que vaig ser expulsat. La segona groga va ser correcta, però la primera, no. La segona va ser error meu, perquè vaig anar amb moltes ganes a la pilota. La groga del principi per a mi no té res a veure amb el partit. Crec que l’àrbitre es va equivocar. He d’aprendre d’això.”

 

Messi ensenyant la samarreta a la graderia del Bernabéu

 

“És la millor imatge del clàssic. Això queda per a tota la vida, per a tota la història.”

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa