Món Esport
Neymar Jr manté la incògnita sobre el seu futur
  • CA

Neymar Jr ha gaudit del dia lliure que Valverde ha donat a la plantilla amb els seus amics a Formentera. El crack brasiler ha viatjat amb alguns dels ‘toiss’ (els seus amics inseparables), el seu pare i altres persones del seu entorn com André Cury. El futbolista brasiler ha arribat a Barcelona a dos quarts de dues de la matinada en un vol privat provinent d’Eïvissa. Lluny de tranquil·litzar els barcelonistes, ha preferit ignorar les preguntes sobre la seva continuïtat.

Neymar Jr ha aplicat la norma del ‘silenzio stampa’ a la seva arribada a Barcelona. Preguntat sobre la seva continuïtat al club blaugrana i sobre l’acord amb el PSG publicat al Brasil (Sporte Interativo), el brasiler ha preferit callar. El pare del jugador, Neymar pai, ha optat per la mateixa tàctica i tampoc ha volgut explicar res sobre el futur del seu fill. El gest de Neymar Jr era totalment despreocupat, no així el del seu pare, més seriós de l’habitual. El futbolista ha signat autògrafs i s’ha fet fotografies amb els pocs aficionats que l’esperaven, però tant ell com el seu familiar han desaprofitat una bona oportunitat per enviar un missatge de calma i serenitat als aficionats del Barça. 

El pare de Neymar viatja a París

Segons ha informat el ‘Tu Diràs’ de RAC1, el pare de Neymar ha comprat un bitllet d’avió per viatjar avui mateix cap a París. Un moviment que atia el foc generat al voltant de la figura del blaugrana i del seu traspàs al PSG. Tot i que Sporte Interativo de Brasil dona per fet el traspàs, el vicepresident esportiu del Barça, Jordi Mestre, ha assegurat que està convençut al “200% de la continuïtat de Neymar”. Robert Fernàndez, secretari tècnic del primer equip, es va pronunciar en la mateixa línia.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa