Món Esport
Neymar Jr guanya una de les grans batalles judicials al Brasil
  • CA

En ple serial sobre el seu futur més proper, Neymar Jr i el Barça tenen un argument per a la celebració. El futbolista encara blaugrana, el seu pare, Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu han guanyat una important batalla judicial al Brasil, en la qual se’ls acusava de falsedat documental i evasió fiscal en l’operació del seu fitxatge pel Barça.

La Justícia Federal de Sao Paulo ha decidit arxivar la denúncia presentada pel Ministeri Públic Federal, després que el mes de maig passat el Tribunal Federal ja decidís rebutjar el recurs interposat contra la decisió de primera instància d’arxivar la causa. La jutgessa federal Cecília Mello manté que la denúncia només pot ser acceptada un cop acabi el procés administratiu que es tramita al Consell Administratiu de Recursos Fiscals (CARF).

 

El Ministeri Públic Federal, però, considera que el tribunal no ha declarat innocent Neymar Jr i les parts acusades, sinó que simplement no ha analitzat els fets, havent refusat la denúncia en la seva fase preliminar. El Ministeri insisteix que, un cop esgotada la via administrativa (CARF), hi haurà la possibilitat de tornar a iniciar el procés per la via judicial.

El pare del futbolista ha fet pública la victòria en un missatge al seu compte d’Instagram, en el qual ha celebrat “amb gran felicitat” la notícia. “El procés està oficialment tancat, això demostra la licitud dels nostres actes. Han estat quatre anys d’acusacions infundades en les quals jo, la meva família i els treballadors de les meves empreses hem patit molt, de totes les maneres possibles”.

 

I ha afegit: “A pesar que molts dubten, hi ha justícia al nostre país. L’acusació per l’acusació, una darrera l’altra, han estat totes tombades per la nostra defensa, deixant explícit que no devem ni tant sols un cèntim d’impostos. Espero que ara puguem concentrar-nos només en la feina ique la meva família tingui la pau que mereix”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa