Món Esport
Neymar Jr demana tornar al Barça, segons ‘MundoDeportivo’
  • CA

Neymar Jr no deixarà de sorprendre. L’extraordinari futbolista brasiler, que va dur de corcoll el Barça aquest passat estiu amb un serial que va acabar amb el pagament de 222 milions d’euros i la seva sortida en direcció el PSG, diu ara que vol tornar a Catalunya. Segons explica Mundo Deportivo, l’internacional amb la Canarinha no es troba a gust al conjunt parisenc i hauria demanat, de cara a la temporada 2019-20, un retorn al Barça, d’on considera que mai hauria d’haver marxat.

Set mesos després del seu fitxatge i d’aterrar a París com el Messíes, Neymar Jr ha comprovat que no s’hi troba còmode. Tot i disposar de total llibertat per fer i desfer, amb el club rendit als seus peus, el brasiler considera que es va equivocar. I així ho ha fet saber a diversos responsables del Barça. Segons les informacions publicades pel diari esportiu barceloní, Neymar s’ha posat en contacte amb molts dels seus excompanys d’equip -amb qui manté amistat-, diversos executius i treballadors de l’àrea esportiva i, fins i tot, un directiu amb el qual conserva una bona relació per tal de fer pressió.

 

El futbolista creu que va errar pensant que les possibilitats de ser considerat el millor jugador del món passaven per allunyar-se de Messi i construir un equip al seu voltant, com també valorant -per sobre del projecte esportiu- la capacitat econòmica del club parisenc. A més, Neymar Jr ha comprovat que la Ligue 1 francesa té un nivell inferior a la Lliga espanyola i que els seus rivals són massa violents a la gespa.

Denúncies creuades

 

El Barça i Neymar Jr mantenen un pols intens als jutjats. El jugador reclama el cobrament íntegre de la prima signada en el moment de la renovació (resten 26 milions dels 52 acordats), mentre que el club blaugrana defensa la negativa a pagar-li per haver cancel·lat abans d’hora el contracte i li reclama 75 milions d’euros per trencament unilateral de les seves obligacions contractuals.

 

D’altra banda, la segona branca del cas Neymar -la demanda del fons d’inversió DIS- segueix el seu curs a l’Audiència Nacional, en un judici que espera data de celebració. Sandro Rosell, Josep Maria Bartomeu, Neymar Jr, els seus pares, el Barça i el Santos seuran al banc dels acusats, denunciats pel fons d’inversior brasiler DIS pels presumptes delictes de corrupció entre particulars i estafa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa