El Camp Nou, històricament, és territori de samba. Són molts els cracks brasilers que han enlluernat l’afició blaugrana: Ronaldo, Romario, Rivaldo, Ronaldinho o Neymar. Tots, a excepció de Neymar, que ha coincidit amb Messi, han liderat el Barça en diferents èpoques de la història barcelonista. 

 

 

Amb el gol d’ahir, Neymar va igualar Ronaldinho a la taula de golejadors del Barça. Ronaldinho va marcar 94 gols en cinc temporades (207 partits). Neymar els ha aconseguit en 164. El Malandro ha necessitat 43 partits menys que l’home que va retornar el somriure al Camp Nou. 

 

Neymar anirà ara a la caça de Rivaldo (124 gols) per convertir-se en el brasiler que més gols ha fet amb la samarreta del FC Barcelona. Neymar ha tornat de les vacances millor del que va marxar però no està afinat de cara a porteria. Tot i això, Neymar Jr ja és el segon brasiler més anotador de la història del club i té tota la carrera futbolística per endavant.

 

Neymar viu a l’ombra de Messi i encara no destaca com Ronaldinho o Ronaldo però ja és un dels cracks brasilers que més gols han fet a can Barça. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa