Món Esport
Neymar hauria comunicat al vestidor del PSG que vol tornar al Barça
  • CA

Nou episodi del serial protagonitzat per Neymar Jr. Segons ha informat aquest dilluns Mundo Deportivo, l’extrem brasiler continua tenint clar que vol tornar al Camp Nou després que l’estiu passat es frustrés el seu retorn a l’estadi que va abandonar el 2017 després de prendre una decisió de la qual, tres anys després, encara es penedeix. El mitjà de comunicació citat assegura que el futbolista ha comunicat als seus companys del PSG que vol tornar al Barça “sí o sí”.

Neymar no en té cap dubte i així ho ha transmès amb els seus companys d’equip més propers que té a França. Una gran prova d’això és l’oferta de renovació de 100 milions d’euros que el PSG li va posar sobre la taula malgrat el seu intent de fuga l’estiu passat, extensió que ell va rebutjar. El seu contracte al Parc dels Prínceps finalitza, no obstant això, l’estiu del 2022, així que si vol marxar de París en direcció a Barcelona, haurà d’esperar que els clubs implicats arribin a un acord.

Caldrà veure, en aquest sentit, quina és la posició del Barça. La crisi del coronavirus ha impactat amb contundència als comptes econòmics del club blaugrana i la secretaria tècnica culer difícilment podrà dur a terme, aquest estiu, inversions desorbitades per reforçar la plantilla. I el PSG ja va demostrar ara fa un any que no es vol desprendre d’una de les seves principals estrelles sense rebre una quantitat elevada de diners.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa