Món Esport
Neymar, Alves i Eto’o afegeixen més llenya al foc i critiquen la directiva del Barça
  • CA

Neymar Jr, Samuel Eto’o i Dani Alves han afegit més llenya al foc i han reaccionat a la publicació amb què Leo Messi s’ha acomiadat de Luis Suárez i, al mateix temps, ha atacat Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva per les seves formes amb el davanter uruguaià. Els exjugadors blaugrana han respost al text de l’argentí amb comentaris que no han passat gens desapercebuts i que han generat moltes interaccions.

“Increïble com fan les coses”, ha opinat Neymar, que també s’ha mostrat molt crític amb la manera amb què la directiva del Barça ha dit adeu al tercer màxim golejador de la història del club. Cal recordar que l’extrem va estar a punt de tornar al Camp Nou l’estiu passat i retrobar-se amb els seus grans amics Leo Messi i Luis Suárez, però la negativa del PSG a vendre’l no li ho va permetre.

“Malauradament, aquesta és la realitat que hi ha des de fa temps. Any rere any es confirma. No és una qüestió de guanyar o perdre, això ja sabem com va, és una cosa que té a veure amb el respecte. És dur que, d’alguna forma, encara passi això”, ha afegit Dani Alves amb to molt contundent, mentre que Eto’o ha opinat que “l’elegància no es compra”. “Cuida’t i pensa en tu”, li ha dit el camerunès a Messi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya me venía haciendo la idea pero hoy entré al vestuario y me cayó la ficha de verdad. Que difícil va a ser no seguir compartiendo el día a día con vos, tanto en las canchas como afuera. Los vamos a extrañar muchísimo. Fueron muchos años, muchos mates, comidas, cenas… Muchas cosas que nunca se van a olvidar, todos los días juntos. Va a ser raro verte con otra camiseta y mucho más enfrentarte. Te merecías que te despidan como lo que sos: uno de los jugadores más importantes de la historia del club, consiguiendo cosas importantes tanto en lo grupal como individualmente. Y no que te echen como lo hicieron. Pero la verdad que a esta altura ya no me sorprende nada. Te deseo todo lo mejor en este nuevo desafío. Te quiero mucho, los quiero mucho. Hasta pronto, amigo.

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Menys directe, però igual de clar, ha estat Cesc Fàbregas, que no ha escrit res però sí que ha comentat la publicació de Messi amb emoticones d’aplaudiments, un gest amb el qual ha donat suport al seu bon amic. No és, ni de bon tros, cap casualitat que diversos dels futbolistes més importants de la història recent del Barça s’hagin aliat contra Bartomeu i hagin aprofitat l’avinentesa per carregar contra ell.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa