Neymar admet els seus errors i avisa: “Vull ser el millor jugador del món”

“No soc perfecte, per a un ésser humà és impossible ser-ho. Els errors són part de la vida i et permeten aprendre”, ha declarat el brasiler al ‘Mirror’ britànic

Neymar Jr sap perfectament que, en la seva carrera, ha comès “molts errors”, però té clar que no vol que aquests l’impedeixin coronar-se com “al millor futbolista del món” com va fer el seu excompany i amic Leo Messi aquest dilluns a Milà. En una entrevista exclusiva al Mirror, l’extrem brasiler s’ha sincerat i ha valorat els seus passos com a esportista professional.

“He comès molts errors i recuperar la confiança en mi no és fàcil. Quan em sento frustrat, m’enfado, exploto i no em comunico correctament. Estic intentant millorar-ho tot plegat”, ha reconegut el jugador del París Saint-Germain. “No soc perfecte, per a un ésser humà és impossible ser-ho. M’he equivocat diverses vegades i he recuperat tota la confiança que tenia per un elevat preu, però crec que és normal. És part de la vida i gràcies a aquests errors aprens”, ha afegit.

En la mateixa conversa amb el mitjà britànic, Neymar ha catalogat les seves lesions com al “pitjor moment de la meva carrera”: “Vaig tenir dues lesions greus en dos anys que em van mantenir fora del futbol durant gairebé sis mesos en total. Vaig perdre el ritme. Però les lesions també formen part de la carrera d’un professional. Ens hem de preparar per evitar que succeeixin”. De fet, el brasiler fa “exercicis preventius amb el meu entrenador físic i el meu fisioterapeuta” ja que “en la meva llista de desitjos només n’hi ha un, el de ser el millor jugador del món”.

Més informació

Nou comentari