Món Esport
Neymar, a punt de plorar en parlar de Messi
  • CA
Neymar, durant l'entrevista a 'Esporte Espectacular'.
Neymar, durant l’entrevista a ‘Esporte Espectacular’. | Captura de pantalla

Neymar Jr s’ha emocionat molt en una entrevista al programa brasiler Esporte Espectacular que s’emetrà íntegrament el pròxim 3 de març. En l’avançament que ha ofert el mitjà de comunicació es pot veure com l’extrem brasiler ha d’esforçar-se per contenir les llàgrimes després de parlar de Leo Messi.

 

“Explico aquesta història a tothom. En el moment que més suport vaig necessitar, l’home de l’equip, el millor jugador del món, va arribar i em va donar afecte“, comença explicant Neymar. “És difícil, és difícil, sent sincer és molt difícil. Leo va ser una persona molt especial per a mi al Barça. Em va dir que no siguis tímid i que no tingués por d’ell ni de ningú del club“, ha sentenciat abans d’exterioritzar una altra frase que el va marcar: “Sóc aquí per ajudar-te”.

 

A més, en la mateixa entrevista l’extrem del PSG també reconeix que va estar dos dies plorant a casa després de la nova lesió que es va fer en el cinquè metatarsià del peu dret. “Aquest cop em va costar més digerir-ho. Em vaig quedar uns dos dies a casa, malament. Només plorava, estava realment trist“, se sincera. L’exblaugrana, però, ja mira en positiu, i ha assegurat que espera estar disponible per disputar els quarts de final de la Champions si el seu equip s’hi classifica (va guanyar 0-2 a Old Trafford en l’anada dels vuitens).

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa