Món Esport
Neto, sobre la rebaixa salarial: “És un tema intern, nosaltres estem centrats en el futbol”
  • CA

Neto ha estat el futbolista del Barça encarregat d’atendre els mitjans de comunicació en la prèvia del debut del conjunt blaugrana a la Champions League i, és clar, ha estat preguntat per l’assumpte polèmic que envolta l’actualitat del club: la rebaixa salarial. El porter brasiler, no obstant això, ha esquivat parlar públicament d’aquesta qüestió i s’ha limitat a valorar que és una cosa “personal” que s’ha de discutir “internament”.

“Hi ha gent capacitada per tractar l’assumpte, nosaltres hem de centrar-nos en el futbol i a aconseguir un bon resultat demà, contra el Ferencváros. Jo soc competent al terreny de joc, hi ha altra gent capacitada per discutir aquestes coses i prendre decisions als despatxos”, ha justificat el porter brasiler, que ha insistit molt en la importància d’iniciar el camí continental amb un triomf. “Esperem i necessitem un gran debut amb un bon resultat”, ha dit.

En la mateixa compareixença, Neto no ha volgut parlar de la possibilitat de ser titular contra el Madrid, ja que “demà tenim un partit molt important i no penso en res més”. També ha celebrat el bon inici de temporada de Coutinho i s’ha mostrat tranquil amb el de Griezmann, força menys brillant. “Jo el veig molt bé, com sempre. Ja sabem com van les coses en el futbol: hi ha moments en què et surten les coses i d’altres en què no. La temporada és molt llarga, està treballant i no tinc cap dubte que ens donarà molt com ha fet fins ara”, ha reflexionat sobre el francès.

Les declaracions de Neto prèvies al Barça-Ferencváros

Ganes de Champions: “Esperem un gran debut amb un bon resultat. Estem preparats i demà demostrarem el que volem aconseguir”.

Serà el porter titular contra el Madrid: “Tinc poca cosa a dir del clàssic i de la Lliga. Demà tenim un partit molt important, hem de començar bé la Champions, i més tenint en compte que juguem a casa. La nostra il·lusió està centrada en el duel contra el Ferencváros”.

La polèmica rebaixa salarial: “Aquestes qüestions s’han de discutir internament. Hi ha gent capacitada per tractar l’assumpte, nosaltres hem de centrar-nos en el futbol i a aconseguir un bon resultat demà”.

Coutinho fa un pas endavant: “Estic content per tenir un amic com ell a la nostra plantilla. També pel jugador que és, amb la qualitat que té. Ha demostrat que està molt il·lusionat de tornar al Barça, la Champions amb el Bayern li ha donat molta motivació i força. Ens donarà molt, en els entrenaments ho està demostrant”.

Derrota frustrant contra el Getafe: “A ningú no li agrada perdre. El de l’altre dia va ser un partit complicat. Hem de passar pàgina i centrar-nos en els pròxims partits. No podem quedar-nos amb el mal sabor de boca, l’important és seguir treballant. Crec que avui hem fet molt bon entrenament”.

Més preguntes sobre l’ajustament de sous “Si et contesto això, seré poc coherent. Abans ja li he dit al teu company que nosaltres estem centrats en el futbol. Jo soc competent al terreny de joc, hi ha altra gent capacitada per discutir aquestes coses i prendre decisions als despatxos”.

La lluita per la titularitat a la porteria quan Ter Stegen es recuperi: “Jo treballo i dono el màxim per jugar, demostrar les meves qualitats i fer el que més m’agrada. Després és l’entrenador qui pren les decisions”.

Què sabeu del rival?: “A part de saber coses dels rivals, hem de respectar tots els equips. Quan juguen contra el Barça, tots els conjunts ofereixen la seva millor versió. El Ferencváros ha guanyat rivals importants i es mereix estar a la fase de grups de la Champions”.

Griezmann no troba el seu lloc: “Jo el veig molt bé, com sempre. Ja sabem com van les coses en el futbol: hi ha moments en què et surten les coses i d’altres en què no. La temporada és molt llarga, està treballant i no tinc cap dubte que ens donarà molt com ha fet fins ara”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa