Món Esport
Myron Boadu, a l’agenda de Ronald Koeman
  • CA

Els diaris Mundo Deportivo Sport han avançat que Ronald Koeman, flamant entrenador del Barça, hauria demanat el fitxatge de Myron Boadu, un jove davanter neerlandès de 19 anys. Així, de la mateixa forma que va succeir amb Louis van Gaal, entrenador amb el qual molts comparen a Koeman, el tècnic blaugrana s’estaria fixant en la lliga del seu país natal a l’hora de crear el seu projecte d’equip.

Bayou ha estat una de les sensacions del futbol neerlandès durant la darrera temporada. Pot jugar de davanter centre o d’extrem esquerre i aquest curs ha marcat fins a 13 gols amb l’AZ Alkmaar. Malgrat la seva curta edat, el seu valor de mercat és d’uns 20 milions d’euros, i es podria comparar a un futbolista del nivell d’Alexander Isak, de la Reial Societat.

Cal destacar que alguns mitjans ja havien apuntat que Koeman hauria preguntat per un altre jugador neerlandès. Es tracte de Donny van de Beek, migcampista de l’Ajax, també molt jove. Amb 23 anys s’ha convertit en una de les referències de l’equip de la ciutat d’Àmsterdam i és per això que el seu preu seria molt elevat i rondaria els 50 milions d’euros.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa