Món Esport
Moussa Wague, cedit al PAOK de Salònica
  • CA

El Barça ha arribat a un acord amb el PAOK de Salònica per a la cessió de Moussa Wagué per a la temporada 2020/21, segons ha informat el club blaugrana a través d’un comunicat. El conjunt grec no pagarà res a l’entitat culer per obtenir els serveis del lateral senegalès, però sí que es farà càrrec de la fitxa del jugador durant l’any que lluirà la seva samarreta. En principi, el pacte tampoc no contempla cap opció de compra i, per tant, el futbolista tornarà a Barcelona quan acabi el curs.

Wagué va arribar al Barça l’estiu del 2018, després del Mundial de Rússia. No va debutar amb primer equip, després del seu pas pel filial, fins al 13 d’abril del 2013, en un partit entre l’equip culer i l’Osca corresponent a la 32 jornada de la Lliga Santander. Des de llavors, la seva participació ha estat més aviat escassa: només ha jugat cinc partits més, tres a la Primera Divisió espanyola i dos a la Champions League, tots ells sense massa transcendència. La segona meitat de l’última temporada va jugar cedit al Niça francès.

Caldrà veure, doncs, si a Grècia pot fer un pas endavant en la seva carrera i demostrar que mereix una oportunitat al Barça. No és que el primer equip blaugrana vagi sobrat d’efectius en el lateral dret, ans al contrari: Semedo es troba situat en la porta de sortida i l’altre futbolista és Sergi Roberto, un migcampista reconvertit. Ronald Koeman, però, no compta amb ell de cara a aquesta temporada i és per això que l’entitat culer li ha trobat una sortida que no impedeixi la seva progresssió.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa