Els motius de Dembélé per negar-se a ser moneda de canvi en el fitxatge de Neymar

El diari francès ‘L’Equipe’ ha explicat les raons que haurien portat al futbolista francès a no acceptar en una possible operació amb el PSG

Dembélé no va acceptar marxar al París Saint-Germain. El nom del jove futbolista francès era un dels quals més va sonar per entrar en una possible oferta amb l’objectiu de vestir de nou Neymar Jr de blaugrana. Però l’extrem no va voler sortir. El diari francès L’Equipe explica quins haurien estat els motius per refusar aquest oferiment que el futbolista hauria donat a l’entrenador del club parisenc, Thomas Tuchel, amb qui manté el contacte i una bona relació després d’haver coincidit amb ell al Borussia Dortmund.

L’objectiu de Dembélé és, segons el mitjà, triomfar al Barça, que és el club dels seus somnis. Tot i els entrebancs pels quals ha passat el futbolista francès, tant lesions com polèmiques al voltant dels seus hàbits, mai hauria dubtat que el seu futur ha de seguir vinculat a l’entitat culer. L’exjugador del Rennes i el Borussia Dortmund, sempre segons el rotatiu esportiu, confia en les seves capacitats per imposar-se i aconseguir ser una figura important.

De fet, l’aposta del futbolista és tan seriosa que, segons informa Mundo Deportivo, el seu agent, Moussa Sissoko, es traslladarà a Barcelona per estar més a prop d’Ousmane d’ara endavant. La figura del representant ha estat important en les últimes setmanes per parlar en nom del seu client i assegurar en tot moment que no s’anava a moure de la ciutat comtal i que el seu futur està vinculat amb el Barça.

Més informació

Nou comentari