Món Esport
El motiu pel qual Riqui Puig s’ha quedat al Barça
  • CA

Durant la passada pretemporada, Ronald Koeman va convidar Riqui Puig a marxar del Barça en qualitat de cedit a la recerca de minuts i oportunitats, però el migcampista de Matadepera va decidir quedar-se al primer equip, amb el qual ja té fitxa i dorsal. Segons el seu parer, no hi havia millor camí per triomfar al Barça que creixent aquí. Durant la seva convocatòria amb la selecció espanyola sub-21, el jove futbolista ha concedit una entrevista a la Cadena COPE en la qual ha explicat quins van ser els motius que el van portar a prendre la decisió de continuar al club de la seva vida.

Soc optimista amb la meva situació, si no ho fos, no m’hauria quedat al Barça. Vull triomfar aquí, guanyar-me un lloc i no veig un altre millor camí per aconseguir-ho. Soc molt feliç a Barcelona, hi tinc la meva família i crec que acabaré jugant i tenint oportunitats”, ha valorat Riqui Puig, que també ha deixat ben clar que la conversa que va mantenir amb Koeman “no va ser dura”. “Ell confia en mi i em donarà opcions de demostrar el meu potencial i ensenyar el que puc oferir en aquest club tan gran”, ha afegit.

Segons el migcampista de Matadepera, “de vegades es filtren coses que no són veritat o que s’obtenen de llocs que no acaben de dir tota la veritat”. “Koeman ja va fer unes declaracions i ell va dir el que em va comentar, que confia en mi i que tindré minuts”, ha sentenciat. Qui també s’ha quedat al Barça, encara que aquest ho ha fet amb fitxa del filial, és Àlex Collado. “Vull triomfar en el Barça. M’he format en la Masia i he decidit continuar al filial perquè vull convèncer Koeman de les meves possibilitats d’estar al primer equip“, ha apuntat el sabadellenc en declaracions a la pàgina web del Barça.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa