Món Esport
El motiu pel qual Font no pactarà amb Laporta
  • CA

Víctor Font i Joan Laporta són, sobre el paper, els dos participants més mediàtics de la cursa cap a la presidència del Barça. Els líders de Sí al Futur i Estimem el Barça, respectivament, han descartat la possibilitat de pactar i conformar una precandidatura molt potent que, excepte sorpresa majúscula, no donaria cap opció a la resta d’aspirants al tron del Camp Nou. Cap dels dos ha tingut cap mena de problema a reconèixer públicament que han analitzat l’escenari d’unir forces i que no el veuen amb bons ulls.

Aquest dijous, en la presentació de les dues primeres conselleres del seu equip directiu, Víctor Font ha estat preguntat per aquesta qüestió i ha exposat el seu punt de vista de forma clara: “Jo crec que a ell li fa molta il·lusió tornar a ser president com ho va ser el 2003, però llavors Ansu Fati tenia sis mesos de vida. Ara estem en un altre món. No hi ha hagut manera de trobar l’encaix entre dues formes molt diferents de veure el Barça. Nosaltres creiem que és important canviar el model de gestió per preservar el model de propietat del club. Hem de tenir molt més en compte els socis i, al mateix temps, crear condicions perquè hi pugui haver lideratges compartits. En el segle XXI, una única persona no pot prendre les decisions”.

A més, Font ha revelat que també es va reunir amb Jordi Roche i Juan Rosell, que tenien la intenció de presentar-se a les eleccions del Barça, però finalment no han fet el pas. “No m’han explicat per què han pres aquesta decisió. Són dues persones amb capacitat i sentit comú. Van veure que no tenien un projecte a punt per poder-lo oferir als socis. Aquesta és la meva lectura personal, i crec que això diu molt d’ells. Improvisar per il·lusió no és la millor recepta”, ha reflexionat.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: David a desembre 10, 2020 | 19:27
    David desembre 10, 2020 | 19:27
    Dues formes molt diferents de veure el Barça... una que ha donat els més i millors títols i l'altra que encara no se sap.
  2. Icona del comentari de: BARÇA4EVER a desembre 10, 2020 | 20:27
    BARÇA4EVER desembre 10, 2020 | 20:27
    Canviar el model de gestió no vol dir res,es d'una ambigüetat total. Els auténtics líders transmeten illusió, i Laporta la transmet.Els líders saben envoltar-se de gent preparada ,que en hi ha molta, i la gent necessita un futur engrescador i d'aixó en Laporta es un primer espasa. Victor Font segurament ha treballat molt(sembla) però no te carisma,i es un detall de gran importancia a l'hora de guanyar. Ser del Barça es un sentiment que no pot quedar ofegat en el mar de les tecnologí
  3. Icona del comentari de: MARC a desembre 11, 2020 | 09:38
    MARC desembre 11, 2020 | 09:38
    No crec que el barça estigui preparat per cap d'aquests dos candidats, Font inexperiencia i en Jan ja a passat el seu moment. Escoltant les propostes de tots els candidats possibles, vaig fer una reflexió i el que parla mes clar es en Benedito, no en tinc cap dubte. Veurem en els debats com acaba tot.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa