El motiu del fitxatge de Kubo pel Madrid: cobrarà cinc vegades més que al Barça

Segons el diari ‘As’, el futbolista japonès cobrarà al voltant d’1,2 milions d’euros nets per temporada a Valdebebas, mentre que el club blaugrana ‘només’ li va oferir 250.000

Els afeccionats del Barça encara no entenen com Take Kubo, un futbolista format a la Masia i cridat a triomfar amb la samarreta del Barça, ha decidit fitxar pel Reial Madrid aquest estiu. I més després de veure el seu bon paper a la Copa Amèrica, competició en la qual el Japó no s’ha pogut classificar, però, per als quarts de final. La realitat és que el club blanc s’ha anticipat al blaugrana per un futbolista molt prometedor… i ho ha fet en l’apartat econòmic i en l’esportiu.

Pel que fa al primer, el diari As ha fet sortir a la llum el salari que cobrarà al Madrid i, com era previsible, aquest és molt superior del que hagués ingressat en cas que hagués decidit tornar a vestir la samarreta blaugrana. A Valdebebas, Kubo rebrà, aproximadament, 1,2 milions d’euros nets per temporada; al filial blaugrana, el seu compte bancari ‘només’ afegiria 250.000 euros per curs. Gairebé cinc vegades menys.

Encara que aquesta diferència ja podria ser un motiu més que suficient per decantar la balança a favor del Madrid, el mitjà de comunicació citat també assegura que les expectatives esportives per a l’atacant japonès eren molt superiors: el Barça no va estar disposat, com ha fet Florentino Pérez, a prometre al futbolista una futura fitxa del primer equip. A la capital espanyola tenen clar que és un jugador amb molta projecció i, per aquest motiu, no van dubtar a l’hora de plantejar-li una oferta molt més suculenta que la del club de la seva vida per convèncer-lo.

Més informació

Nou comentari