Prohibeixen a la Grada d’Animació del Camp Nou una pancarta contra la repressió policial

La Penya Barcelonista Nostra Ensenya i la Penya Almogàvers han marxat abans que acabés el partit del Barça contra el Valladolid com a senyal de protesta

El primer partit al Camp Nou després de la sentència del judici al procés no ha tingut història en l’àmbit esportiu, sobretot gràcies a una actuació imperial de Leo Messi, però ha finalitzat amb un episodi polèmic a la grada de l’estadi blaugrana. La seguretat del camp, amb acceptació del Barça, ha prohibit a la Grada d’Animació exhibir una pancarta contra la duresa de la repressió policial contra les manifestacions del poble català amb motiu de la condemna del Tribunal Suprem als presos polítics catalans. “Prou Violència amb Porra i Uniforme”, reblava la pancarta en qüestió.

“Des de la Penya Barcelonista Nostra Ensenya volem expressar la nostra indignació davant la prohibició que hem rebut per part dels Mossos d’Esquadra, i a través del Barça, de mostrar una pancarta dins la graderia que expressava la nostra opinió col·lectiva i ferma condemna a les actuacions policials d’extrema duresa que s’han viscut al llarg de les darreres dues setmanes al nostre país, així com les detencions arbitràries de caire polític que s’han efectuat. És per aquest motiu que hem decidit buidar la nostra zona durant els últims 10 minuts de partit”, ha comunicat una de les penyes afectades.

“Abans del partit ens hem trobat les pancartes Llibertat presos polítics, detinguts i exiliats i David Llibertat terriblement malmeses. Considerem que l’única causa possible sigui per una revisió que s’ha fet a les nostres esquenes per part de seguretat i Brigada Mòbil”, ha afegit la Penya Almogàvers, l’altre grup afectat. A més, altres socis també s’han queixat Com a conseqüència d’aquests fets, bona part de la majoria d’afeccionats situats en aquesta zona de l’estadi l’han abandonat deu minut abans que acabés el partit mentre demanaven la dimissió de Buch. En abandonar el Camp Nou, els seguidors s’han manifestat a la porta de tribuna i després han sortit al carrer a tallar el trànsit i demanar la llibertat dels presos polítics catalans.

Més informació

Comentaris

  ELS QUE SOU SOCIS, ENCARA NO US HEU DONAT DE BAIXA? Octubre 30, 2019 8:28 am
  A la merda bartumeu
  David Octubre 30, 2019 9:21 am
  El Barça és només un club.
  junta fatxenda Octubre 30, 2019 12:07 pm
  res d'extrany en una junta directiva made in grupo godo, plena de directius fatxes fatxes i molt fatxes
  Soci 72xx Octubre 30, 2019 12:36 pm
  Gràcies compromissaris al socis no pinten res Amb 51 com a soci hi mai he estat compromisari serà que al No pilotada estem exclosos

Nou comentari