Món Esport
Mor Tonny Bruins, històric ajudant de Johan Cruyff al ‘Dream Team’
  • CA

El tècnic i analista neerlandès Tonny Bruins Slot ha mort als 73 anys per culpa d’un càncer que se li va diagnosticar l’any 2016. Amb ell marxa una peça clau del cos tècnic del conegut Dream Team del Barça. Carismàtic i treballador, va ser ajudant de Johan Cruyff i Carles Rexach en el millor equip blaugrana de la història, potser únicament superat pel de Pep Guardiola. La seva maneta celebrant des de la banqueta el 5-0 al Madrid l’any 1994 és especialment recordada.

Bruins Slot, a qui se li va diagnosticar un càncer fa quatre anys, no només va treballar al club català durant la seva carrera. El seu últim treball va ser com a analista a l’Ajax d’Amsterdam, club al qual va arribar el 1982 com segon entrenador. Va ser ajudant de Johan Cruyff tant a Amsterdam com en el club blaugrana, on sense dubte va fer brillar el seu palmarès amb la consecució de la Copa d’Europa del 1992.

També va ser ajudant, posteriorment, de l’actual tècnic culer i heroi d’aquella final de Wembley, Ronald Koeman, amb qui va treballar al Benfica, el PSV, el València i l’AZ com a segon entrenador. “Lamentem comunicar la pèrdua de Toni Bruins Slot, que va ser ajudant de Johan Cruyff en la seva etapa d’entrenador del Barça. Descansi en pau”, ha piulat l’entitat culer.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa