Mor Ramon Pont, directiu del Barça entre el 2010 i el 2018

Durant la seva etapa al club blaugrana va contribuir al creixement de la Fundació Barça, de la qual va ser vicepresident primer

Ramon Pont Amenós, directiu del Barça entre els anys 2010 i 2018, ha mort aquest divendres a l’edat de 82 anys. Tal com ha informat Borges International Group, entitat que presidia, a través de les xarxes socials, Pont ha mort a casa seva acompanyat dels seus familiars. En aquest sentit, el grup empresarial ha valorat el seu ”esperit emprenedor, vitalista, i humanitari”. Des de Borges s’afirma que Pont deixa un ”llegat empresarial d’èxit” i una ”empremta humana inesborrable’‘.

Pont es va incorporar a la junta directiva del Barça el juliol del 2010, com a integrant de la candidatura de Sandro Rosell guanyadora de les eleccions. Durant la seva etapa al club blaugrana, del 2010 al 2018, va contribuir al creixement de la Fundació Barça, de la qual va ser vicepresident primer, a través de l’impuls de programes que utilitzen l’esport com a eina per promoure valors positius entre els nens i nenes de tot el món i aliances internacionals amb agències de les Nacions Unides, la Fundació Bill & Melinda Gates, la Fundació Leo Messi i la Fundació Pies Descalzos, entre d’altres. Segons ha informat el club en comunicat, Pont solia dir: “La felicitat més gran és fer feliços els altres i amb la Fundació pots fer feliç molta gent”.

Pont pertanyia a la tercera generació familiar amb el Grup Borges i durant la seva presidència l’empresa ha arribat fins a 116 països, on comercialitza productes. Així mateix, el grup registra 820 milions d’euros en vendes, compta amb més de 1.000 treballadors, 11 fàbriques i 15 oficines comercials. Amb dues seus situades a Reus i Tàrrega, el Borges International Group es dedica principalment a la comercialització d’oli d’oliva i fruits secs. Va iniciar la seva activitat l’any 1896 sota el nom de ‘Industrias Pont’. Els darrers anys de la presidència de Ramon Pont han estat centrats en l’aposta pel canal Segarra-Garrigues, ja que l’empresa ha actuat com un dels ”motors” de la infraestructura potenciant el cultiu de pistatxos a la zona regable.

Més informació

Nou comentari