L’exjugador Baldiri Alavedra, format al planter del Barça, amb el primer equip del qual va arribar a jugar diversos partits, ha mort aquest dilluns als 76 anys en la residència en què estava ingressat per complicacions derivades del coronavirus, segons ha confirmat el club blaugrana.

Nascut a Gavà el 21 de febrer del 1944, Alavedra va ser defensa i va passar per totes les categories inferiors del Barça fins a arribar al filial, en el qual va jugar entre el 1963 i el 1967. Va disputar nou partits amistosos amb el primer equip blaugrana, encara que mai no va arribar a debutar-hi oficialment.

A més, el futbolista català també va formar part de les plantilles del Sabadell (1965-66), el Xerez (1967-68), el Terrassa (1968-69), la Gramenet (1969-71) i el Gavà (1971-75).Més notícies

Bartomeu remodela la junta directiva del Barça

El Barça anuncia diversos nomenaments a l'espera d'incorporar alguna cara nova; Jordi Moix, Pau Vilanova i Oriol Tomàs, nous vicepresidents

El Barça anuncia accions legals contra Rousaud per les seves acusacions de corrupció

El club blaugrana emet un comunicat posterior a la reunió de la junta directiva en el qual assegura que actuarà “en defensa de l’honorabilitat del club i dels seus treballadors”

Nou comentari