La moció unitària contra Bartomeu continua el seu camí

Les vuit organitzacions i els dos precandidats a la presidència que li donen suport han anat a recollir les paperetes al Camp Nou

Nou pas endavant per fer efectiva la moció de censura unitària contra Josep Maria Bartomeu i la seva directiva. El seu promotor, Jordi Farré, representants de les vuit organitzacions que li donen suport -Cor Blaugrana, Manifest Blaugrana, La Resistència del Palau, Compromissaris FCB, Dignitat Blaugrana, El Senyor Ramon, Seguiment FCB i Noies Twitter Barça- i els dos precandidats que també s’han mostrat partidaris d’aquest vot de censura, Víctor Font i Lluís Fernández Alà, han anat a recollir les paperetes al Camp Nou.

Concretament, aquest acte unitari s’ha produït davant de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) i ha consistit en recollir les butlletes que seran necessàries a l’hora de recollir el vot de suport dels socis que vulguin secundar la moció de censura. Marc Duch, portaveu de Més que una moció, ha confirmat que “els punts de recollida es desplegaran aviat” i ha demanat als socis que “dediquin 10-15 minuts per desplaçar-s’hi i poder tirar endavant la moció de censura”.

Més informació

Nou comentari