Món Esport
La moció de censura contra Bartomeu ja ha recollit 12.700 signatures
  • CA

La Plataforma ‘Més que una Moció’ ha anunciat aquest dimarts que ja ha recollit 12.700 signatures contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva. Quan falten dos dies per al final del termini de recollida de firmes, els promotors del vot de censura ja han aconseguit obtenir aproximadament el 80% de les 16.500 signatures necessàries per aconseguir el seu objectiu d’obligar l’actual president blaugrana i el seu equip directiu a dimitir.

“12.700! Esprint final. Llença’t a signar”, han piulat els impulsors de la moció per animar els socis del Barça a signar abans del 17 de setembre. “Fins llavors no sabrem si tenim les firmes necessàries o no, però anem bé. No podem esperar gran cosa en temps de pandèmia i sense partits a l’estadi, però estem satisfets. Els últims dies sempre són els més potents”, va declarar a TV3 aquest dilluns, abans de revelar en quin moment es troba la recollida, Marc Duch, president de Manifest Blaugrana.

El passat 28 d’agost, pocs dies després que Leo Messi enviés un burofax al Camp Nou per anunciar que volia marxar del Barça, els grups Cor Blaugrana, Manifest Blaugrana, Dignitat Blaugrana, Senyor Ramon, Seguiment FCB, Bots Blaugranes, La Resistència del Palau i Noies Barça Twitter van iniciar, amb el suport dels precandidats Víctor Font, Lluís Fernàndez Alà i Jordi Farré, una moció de censura “unitària i transversal” per forçar la dimissió de Bartomeu. Dues setmanes després, el procés es troba en la seva recta final, a menys de 4.000 firmes d’abraçar l’èxit.

Encara que aquest dilluns Jordi Farré va impulsar la signatura telemàtica i es va mostrar molt convençut que les firmes obtingudes a través de la pàgina web tindran la mateixa validesa que les presencials, tant la resta de precandidats i grups d’opinió com el mateix club es desmarquen de la possibilitat d’incloure, a darrera hora, l’opció d’admetre butlletes en format digital. La Secretaria General de l’Esport tampoc no contempla la votació telemàtica en processos com una moció, així que, excepte sorpresa majúscula, els promotors del vot de censura hauran d’intensificar la recollida als punts habilitats per arribar a l’objectiu anhelat per, de moment, gairebé 13.000 socis del Barça.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa