Món Esport
Els impulsors del vot de censura contra Bartomeu anuncien “el final d’una etapa”
  • CA

La moció de censura contra Josep Maria Bartomeu i tota la seva junta directiva que va acabar provocant la seva dimissió en bloc va ser impulsada per un conjunt d’organitzacions que es van agrupar sota el nom de “Més que una moció”. Si bé la seva activitat durant la recollida de signatures va ser molt intensa, després de la convocatòria d’eleccions hi ha hagut un cert silenci mediàtic, que s’ha acabat traduint en un comunicat en el qual han anunciat “el final d’una etapa”.

Així doncs, aquesta agrupació d’organitzacions de socis ha comunicat el seu “acomiadament”, tot i que a la vegada no volen parlar d’un “punt i final”. Per tant, aquest pas al costat es pot llegir com un allunyament de la cursa electoral, ja que en cap cas han demanat el vot per cap precandidat o han rebutjat alguna precandidatura.

A la vegada, “Més que una moció” ha tornat a lamentar la forma amb la qual es va donar la dimissió de Bartomeu, que consideren que va ser “per la porta del darrere”. A més, es queixen dels tempos de la junta gestora, de la qual diuen que “només fa que retardar un canvi més que necessari”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa