Món Esport
La plataforma que impulsa la moció de censura contra Bartomeu denuncia un atac informàtic
  • CA

La plataforma Més que una moció, que impulsa un vot de censura contra el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i la seva junta directiva, ha denunciat un atac informàtic el mateix dia que han anunciat el primer recompte de signatures. La web ja es troba en correcte funcionament, però ha estat inhabilitada durant unes hores.

“Aquest no és només una agressió contra l’organització, sinó contra el dret de manifestació dels socis i sòcies del Club que volen exposar la seva oposició”, declaren en el comunicat oficial. La plataforma no fa cap acusació directa ni deixa entreveure cap sospita, però els usuaris de les xarxes socials consideren, en general, que la directiva actual hi estaria implicada. Tanmateix no hi ha cap prova al respecte i no hi ha cap base fàctica per creure que això ha de ser així.

Cal recordar que Més que una moció ha anunciat que ja han arribat, pràcticament, a la meitat de signatures necessàries per fer realitat el vot de censura. Si això pot tirar endavant, caldrà guanyar la moció per més d’un 66% dels vots.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a setembre 08, 2020 | 17:09
    Ramon setembre 08, 2020 | 17:09
    Nuñisme i PSC és una mateixa cosa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa