La moció contra Bartomeu, a menys de 3.000 signatures de l’objectiu

La Mesa del vot de censura ja ha validat 13.754 butlletes

La moció de censura contra Josep Maria Bartomeu es troba a només 2.767 signatures vàlides d’obligar el Barça a convocar un referèndum perquè la massa social culer decideixi la conveniència de posar punt final a l’actual mandat uns mesos abans del previst. Aquest dilluns, el club ha informat que un total de 13.754 butlletes ja han estat aprovades i, per tant, Més que una Moció comença a apropar-se i molt al topall de 16.521 suports necessaris.

Les dades continuen sense convidar Bartomeu a l’optimisme. De les 14.956 signatures tramitades, només se n’han apartat 669 pel fet de ser nul·les i 138 per dubtoses. 395 es troben en procés d’anàlisi. El percentatge d’invalidacions segueix essent mínim i, per tant, el vot de censura prosperarà. Caldrà veure, quan finalitzi el recompte, si el president del Barça decideix dimitir sense la necessitat d’esperar al referèndum, una opció que ara per ara no es pot canviar.

El Barça oferirà noves dades de la validació de les firmes del vot de censura “aquest dimarts 6 d’octubre, després de la reunió que celebraran a les 14 hores els membres de la Mesa”.

Més informació

Nou comentari