Món Esport
Moció 2020: “Bartomeu no pot seguir un dia més al club”
  • CA

La desfeta històrica del Barça als quarts de final de la Champions contra el Bayern de Munic a Lisboa continua aixecant polseguera i van apareixent nous actors en escena. En una entrevista concedida a MónEsportMés que una Moció 2020, la plataforma que ha impulsat un vot de censura contra la junta directiva de Josep Maria Bartomeu, ha reflectit la seva opinió després de la humiliació a la Lliga de Campions, que consideren “la crònica d’una mort anunciada”.

Més que una Moció ha aprofitat el partit contra el Bayern per reivindicar el que van anunciar ara fa unes setmanes. “Bartomeu no pot seguir un dia més al club”, asseguren, i és per això que demanen “la seva dimissió i la convocatòria immediata d’eleccions”. Consideren que la junta directiva actual “no té un projecte esportiu, més enllà d’actius per quadrar comptes”. Així doncs, descarten qualsevol alternativa a uns nous comicis a can Barça i no contemplen “cap altra mesura”.

La plataforma per a la moció de censura a Josep Maria Bartomeu ha publicat també un comunicat on asseguren que aquesta ha estat “la pitjor derrota de la història del Barça”. En el mateix escrit, valoren “molt positivament” les intervencions de Joan Laporta i Víctor Font, que han pressionat la junta directiva perquè es convoquin eleccions immediatament. En declaracions a MónEsport, no reconeixen cap vincle amb aquests dos candidats, malgrat que asseguren que “donaran suport a iniciatives que vagin en la direcció de promoure la dimissió de Bartomeu”.

Adhesions a la plataforma

Després de poc més de dues setmanes d’activitat, Més que una Moció valora que la seva plataforma ha tingut “molt bona acollida”, tot i que no es donen per “satisfets”, perquè encara esperen molt més suport. Tanmateix, consideren que han crescut de forma molt positiva malgrat que el Camp Nou estigui tancat a causa de la pandèmia del coronavirus

“Estem rebent constantment adhesions de socis i aficionats”, afirmen. A la vegada, però, reconeixen que es troben “en el pitjor escenari social de la història recent per poder promoure una iniciativa així”. És per això que és d’esperar que el creixement de les mostres de suport a aquesta plataforma sigui lent. Ara, però, han guanyat visibilitat, novament, després de la desfeta a Lisboa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa