Els missatges dels jugadors del Barça abans del clàssic

Alguns futbolistes han mostrat la seva emoció abans d'un dels partits més importants de la temporada

El primer clàssic de la temporada està a punt de ser una realitat i, malgrat que els futbolistes del Barça estan ja plenament centrats en el partit, alguns d’ells no han volgut amagar l’emoció que senten per un dels partits més importants de la temporada i han reaccionat a les xarxes socials amb diversos missatges.

Els debutants no han pogut ocultar la seva il·lusió. Pedri González, qui es va estrenar contra el Ferencváros com a golejador, ha piulat amb una imatge seva amb la samarreta del Barça i el text: “Només queda un dia”. Per la seva banda, Sergiño Dest, qui podria arribar a ser titular, ha compartit un muntatge a les xarxes socials per animar la gent a veure el partit. També ho ha fet Ronald Araujo, futbolista que també podria arribar a tenir algun minut en un clàssic per primera vegada. 

Antoine Griezmann, un dels futbolistes sobre els quals estaran tots els focus posats, s’ha limitat a compartir a Instagram un parell de cartells promocionals del partit amb el seu rostre com a protagonista. El mateix ha fet Coutinho, qui es podria considerar que “redebuta” en un clàssic i té l’oportunitat de consolidar el seu bon inici de temporada.

Més informació

Nou comentari