Món Esport
Missatge dels promotors de la moció a Bartomeu: “Volem votar”
  • CA

El president de Manifest Blaugrana, Marc Duch, ha assegurat com a portaveu de Més que una Moció que la voluntat de tots els socis que van impulsar una iniciativa que ha rebut el suport de més de 19.000 culers és “votar”. “El cos ens demana això. Votar i obtenir un 70%-80% de suport. Si Josep Maria Bartomeu i la seva junta no tenen ganes de patir una derrota vergonyosa, que dimiteixin, però nosaltres volem votar”, ha declarat en una roda de premsa celebrada el mateix dia en què la Mesa de la moció ha tramitat totes les butlletes, tot i que encara n’hi ha algunes de dubtoses.

En relació amb les declaracions del vicepresident primer Jordi Cardoner, que ha apuntat que la Secretaria General de l’Esport encara no ha aprovat el protocol a seguir, els promotors del vot de censura creuen que, malgrat les restriccions sanitàries, el referèndum és “perfectament viable”. “Som conscients de les mesures que caldrà tenir en compte, però la realitat és que un acte de votació en un o dos dies, a l’aire lliure, amb distància de seguretat, mascaretes i gel hidroalcohòlics és possible”, ha opinat Duch, que creu que les urnes s’han de posar “tan aviat com sigui possible, abans que la pandèmia avanci”.

Sobre la denúncia de la directiva de Bartomeu a la Guàrdia Civil, el portaveu ha explicat que “no en sabem gran cosa, però el tema frega el ridícul”. “Ens sorprèn bastant, però ja van dir que hi hauria 5.000 firmes falses i que havien signat menors d’edat. Ens han acusat de tot i estan allargant al màxim l’agonia. Per què tenen tantes ganes d’allargar el procés? Per què tanta por a votar”, s’ha preguntat.

El líder de Manifest Blaugrana també ha celebrat les 19.380 signatures validades. “S’ha lluitat per cada suport, com ho demostra el percentatge de 95 d’aprovacions. El resultat és més que satisfactori. Ara queda esperar al dia de la votació, però que ens ho deixin fer i opinar amb les màximes i millors mesures sanitàries”, ha reiterat, optimista. “Encarem aquesta fase amb tot l’optimisme del món. Tenim més de 19.000 signants que han censurat Bartomeu i la seva junta, els esperem a tots ells i a tothom qui vulgui el dia de la votació”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa