El missatge de Messi a la plantilla del Barça abans de la desfeta a Anfield

El setè capítol de Matchday, la sèrie documental que revela les interioritats del vestidor del Barça, és, sense cap mena de dubte, el més impactant, ja que mostra imatges inèdites de la plantilla blaugrana abans, durant i després de la desfeta a Anfield que va allunyar els culers d’Esa Copa tan linda y deseada. La derrota dolorosa contra el Liverpool (4-0) va frenar els de Valverde en el seu camí cap a la sisena Champions de la seva història i el document visual produït per Barça Studios i Rakuten TV ha revelat com va afectar aquell compromís a l’equip.

Leo Messi, com a capità, va avisar abans de trepitjar la gespa d’Anfield. “Va, nois, fem un pas endavant. No hem de desaprofitar l’oportunitat. Som-hi, que estem preparats. Sortim forts. Recordem: el que va passar a Roma va ser culpa nostra. De ningú més. Que no ens passi el mateix. Allò va ser culpa nostra i de ningú més”, va recordar el ’10’, conscient que els seus companys no podien obviar els errors del passat per no repetir-los. “Estiguem preparats per patir. Que patirem, eh? Ho passarem malament segur​”, va afegir Luis Suárez, que gràcies al seu passat a Liverpool sabia millor que ningú el que podia acabar passant.

Malgrat que els dos pesos pesants van avisar i que, al descans, amb 1-0 al marcador, Ernesto Valverde va intentar animar els seus futbolistes i corregir algunes qüestions tàctiques, el Barça no va poder evitar sucumbir i acomiadar-se, una temporada més, del somni de la Champions League. “Després d’un partit així el primer que vols fer és desaparèixer”, resumeix a la perfecció, també a Matchday, Marc-André ter Stegen per expressar el que va sentir el vestidor blaugrana després d’aquella nit de 7 de maig per oblidar.

 Més notícies

El documental que obre les portes del vestidor del Barça tindrà segona temporada

El director de Barça Studios, Paco Latorre, ho anuncia el dia d'abans de l'estrena de 'Matchday'

Piqué es queda sense el Godó

Kosmos, la seva empresa, no ha aconseguit guanyar el concurs pels drets d'explotació del Barcelona Open Banc Sabadell

Nou comentari