Món Esport
El missatge de Messi per encoratjar la societat

El capità del Barça i el millor futbolista del món, Leo Messi, ha compartit un missatge a Instagram per animar la societat a quedar-se a casa per combatre el coronavirus. De la mateixa manera que han fet Cristiano Ronaldo o Andrés Iniesta, el davanter blaugrana ha alertat de la gravetat de la situació, de la responsabilitat de la ciutadania i ha tingut paraules encoratjadores per a les víctimes i la població en general.

“És el moment de ser responsables i quedar-se a casa”, ha escrit a la xarxa social. Ha afegit que “hem de seguir les indicacions de les organitzacions sanitàries i les autoritats públiques”. A la vegada, ha volgut mostrar-se positiu amb aquesta situació i ha assegurat que “és un temps perfecte per gaudir dels teus que no sempre es pot tenir”. També ha tingut paraules d’optimisme i ha desitjat que “li donem la volta com abans millor”.

Per tal d’il·lustrar aquest moment de dificultat i destacar la unió amb la família de la qual parlava al text, Messi ha compartit una fotografia amb els seus fills i en la descripció d’aquesta és on ha escrit aquestes paraules. Són moltes les figures públiques que s’estan sumant a aquest tipus de missatges i iniciatives, per aprofitar així la influència que poden tenir sobre la societat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Son días complicados para todo el mundo. Vivimos preocupados por lo que está ocurriendo y queremos ayudar poniéndonos en el lugar de aquellos que peor lo están pasando, o bien porque les afectó directamente a ellos o sus familiares y amigos, o porque están trabajando en primera línea para combatirlo en hospitales y centros de salud. Quiero enviarles mucha fuerza a todos ellos. La salud debe ser siempre lo primero. Es un momento excepcional y hay que seguir las indicaciones tanto de las organizaciones sanitarias como de las autoridades públicas. Sólo así podremos combatirlo de manera efectiva. Es el momento de ser responsable y quedarse en casa, además es perfecto para disfrutar ese tiempo con los tuyos que no siempre se puede tener. Un abrazo y ojalá consigamos darle vuelta a esta situación cuanto antes. #QuedateEnCasa #StayAtHome

A post shared by Leo Messi (@leomessi) onComentaris

  1. Icona del comentari de: ... a març 15, 2020 | 08:59
    ... març 15, 2020 | 08:59
    I qui et penses que ets tu? Ja has pagat el que devies? Superb.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa