Món Esport
El missatge d’Arthur després de ser traspassat a la Juventus
  • CA

Han estat uns dies molt atrafegats per a Arthur Melo. El migcampista ha seguit en dinàmica del primer equip del Barça i ha participat en els darrers compromisos dels de Setién, però també ha negociat el seu futur contracte amb la Juventus i ha passat la revisió mèdica a Torí. Aquest dilluns el seu traspàs al club italià s’ha fet oficial i ell ha trencat el silenci a les xarxes socials amb un doble missatge.

D’una banda, ha agraït a la Juventus la insistència per aconseguir els seus serveis. Ell volia quedar-se al Barça i ho va deixar clar públicament, però la directiva de Josep Maria Bartomeu no ha parat fins que ha aconseguit el seu objectiu. El desenllaç, però, tampoc ha estat nefast per a ell, ja que ha fitxat pel millor equip d’Itàlia. “Sé que formaré part d’un gran club. Ens esperen molts reptes i espero superar-los”, ha piulat.

De l’altra, el migcampista brasiler també ha tranquil·litzat els culers. Diverses informacions periodístiques van assegurar aquest cap de setmana que, dolgut amb el tracte del club, Arthur no volia acabar la temporada. Ell ha deixat ben clar que suarà la samarreta fins al darrer moment. “Estic centrat en el present. Tenim objectius importants a Barcelona i ho seguiré donant tot fins al final: pels meus companys i per tots els afeccionats. Moltes gràcies pel suport”, ha escrit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa