El Barça ha anunciat aquest dimecres que ha arribat a un acord amb el Schalke 04 “per no fer efectiva la segona temporada de cessió de Juan Miranda”. D’aquesta forma, el lateral esquerre “tornarà a la disciplina blaugrana en els pròxims dies” després d’un curs a la Conca del Ruhr en què només ha disputat 781 minuts dividits en 11 partits.

Caldrà veure si el club culer compta amb ell de cara a la pròxima temporada o, d’altra banda, decideix buscar-li una nova cessió o una sortida definitiva. En principi, Jordi Alba i Junior Firpo són els encarregats d’ocupar la seva posició al primer equip i no es preveu que cap dels dos jugadors canviï d’aires aquest estiu.

Miranda va arribar al Barça procedent del Betis l’any 2014, quan era cadet. Va anar pujant de categories fins que va arribar al filial i, posteriorment, va debutar amb primer equip. Ho va fer el 31 d’octubre del 2018, contra la Cultural Leonesa. Aquella temporada, la 2018/19, també va tenir minuts en el compromís de la Champions League contra el Tottenham al Camp Nou.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa