Món Esport
El Barça anuncia que els abonats que no vagin al Camp Nou perdran el carnet

El Futbol Club Barcelona ha anunciat un paquet de mesures com a conseqüència de la invasió de seguidors de l’Eintracht de Frankfurt al Camp Nou del passat mes d’abril. L’entitat blaugrana va iniciar un procés de reflexió amb diversos grups de socis un cop van succeir els fets lamentables de la tornada dels quarts de final de l’Europa League i ara, un cop ha acabat la temporada, s’ha conegut la resolució de la junta directiva per evitar que es repeteixi una imatge tan trista com la de la graderia de l’estadi culer plena d’aficionats de l’equip rival. Entre totes les mesures destaca que els socis abonats que no assisteixin a cap partit, ni cedeixin el carnet, ni alliberin el seu seient durant tota una temporada sencera, perdran el seu abonament. També s’acaben les excedències derivades de la pandèmia de la Covid-19 i torna el Seient Lliure.

Les sis mesures del Barça per tornar a omplir el Camp Nou

Després d’una junta directiva celebrada al Camp Nou, el Barça ha comunicat una guia amb sis punts bàsics per millorar l’assistència de públic culer a l’estadi. En primer lloc, s’actualitzarà el cens de socis per tenir una radiografia més clara de la massa social del club. Més enllà de la retirada del carnet als abonats que no l’utilitzin en cap cas, el Barça també posarà a la venda automàticament les localitats dels socis que no vagin al Camp Nou durant deu partits. Això sí, els abonats en qüestió podran recuperar el seu seient si avisen amb tres dies d’antelació. Aquesta mesura rep el nom de Seient Lliure invers. D’altra banda, els socis més fidels seran recompensats amb diversos avantatges com descomptes i premis.

El Barça també inicia una prova pilot d’un abonament digital, el qual serà voluntari, perquè quan se cedeixi el carnet es pugui introduir el nom de la persona que el rep i així es pugui traçar el seu recorregut. A més a més, es facilita el canvi de nom dels abonaments, totes les compres seran digitals i nominatives (s’elimina la venda d’entrades a taquilla) i hi haurà descomptes molt importants per als socis no abonats que vulguin assistir als partits, que tindran molta preferència davant qualsevol altra persona. El club ha agraït l’ajuda dels grups d’aficionats que han contribuït a elaborar aquest paquet de mesures i espera tornar a seduir els culers perquè tornin a omplir les graderies del Camp Nou, si bé s’ha de tenir en compte que d’aquí a dues temporades hi haurà el trasllat temporal a Montjuïc.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça, i Jaume Collboni, primer tinent d'alcalde de Barcelona | Europa Press
Laporta explica el procés que hauran de seguir els socis abonats a Montjuïc
Notícia: Laporta explica el procés que hauran de seguir els socis abonats a Montjuïc
Comparteix
El primer equip del Barça passarà de jugar en un estadi amb capacitat per a cent mil espectadors a un per a 55.000
Joan Laporta i Jaume Collboni, durant l'acte | Europa Press
El Barça confirma que jugarà a Montjuïc i revela el preu que haurà de pagar
Notícia: El Barça confirma que jugarà a Montjuïc i revela el preu que haurà de pagar
Comparteix
El club i l'Ajuntament han fet oficial l'acord i n'han donat tots els detalls
Joan Laporta, Juan Carlos Unzué i Pep Guardiola | FC Barcelona
El divertit enfrontament entre Guardiola i Laporta davant d’Unzué
Notícia: El divertit enfrontament entre Guardiola i Laporta davant d’Unzué
Comparteix
El Barça i el Manchester City han presentat un partit amistós per lluitar contra l'ELA
Gerard Piqué i Joan Laporta, jugador i president del FC Barcelona | FC Barcelona
Revelen el contingut d’una reunió transcendental entre Piqué i Laporta
Notícia: Revelen el contingut d’una reunió transcendental entre Piqué i Laporta
Comparteix
El jugador va comprometre's a centrar-se en el futbol davant del president del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa