Món Esport
Messi, Xavi, Maradona i Ronaldo, integrants del millor equip de la història del futbol
  • CA

France Football, la revista que entrega anualment la Pilota d’Or, ha anunciat aquest dilluns el millor equip de la història del futbol. El mitjà de comunicació francès ha revelat els onze integrants del Ballon d’Or Dream Team, un guardó que ha repartit aquest 2020, un any en què no premiarà el futbolista més destacat perquè considera que el coronavirus ha impedit que tots els jugadors estiguin en igualtat de condicions.

Leo Messi, Xavi Hernández, Diego Armando Maradona i Ronaldo Nazário són els quatre representants del Barça en l’onze. Només el primer està en actiu; de fet, l’argentí és el capità de l’equip blaugrana. Pelé, Cristiano Ronaldo, Maldini i Beckenbauer són alguns dels altres noms que tenen l’honor de formar un 3-4-3 històric. Altres exculers com Johan Cruyff, Ronaldinho o Frank Rijkaard formen part del segon millor equip de la història del futbol, mentre que Thierry Henry i Andrés Iniesta es troben al tercer.

Aquest és, segons un jurat format per 140 periodistes, el Ballon d’Or Dream Team: Lev Yachine; Cafú, Franz Beckenbauer, Paolo Maldini; Xavi Hernández, Matthaus, Pelé, Maradona; Messi, Cristiano Ronaldo i Ronaldo Nazário.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa