El Barça nega que Messi hagi comunicat que vol marxar immediatament

El club blaugrana desmenteix una informació de 'Esporte Interativo' que assegura que el millor jugador del món vol abandonar el Camp Nou aquest estiu

El periodista brasiler Marcelo Bechler, d’Esporte Interativo, ha destapat la que podria ser la notícia esportiva de l’estiu. Leo Messi, després de la gran humiliació del Barça davant el Bayern de Munic a Lisboa, voldria marxar del club blaugrana de forma immediata. L’argentí no esperaria a la finalització del seu contracte el 2021 i ja hauria comunicat la seva decisió a la directiva de Josep Maria Bartomeu, sempre segons la mateixa informació.

Cal tenir en compte que aquest periodista va ser el primer a dir que Neymar marxaria del Barça l’estiu del 2017. Bechler ha assegurat que aquesta informació ha estat revelada per una font de dins de l’entitat, la qual li hauria dit que “mai no havia vist Messi tan fora del Barça”. Sempre segons Esporte Interativo, l’argentí consideraria que encara té molt futbol per davant i està molt descontent amb el projecte esportiu del club de la seva vida.

Cal recordar que Messi té una clàusula de rescissió de 700 milions d’euros, segons va informar la Cadena SER quan l’argentí va renovar, i seria molt difícil que cap club pogués afrontar el seu traspàs i menys encara tenint en compte la situació de crisi econòmica actual. Ara bé, l’Inter de Milà ha fet pública en diverses ocasions la seva intenció de fitxar Messi i, davant un jugador com aquest, qualsevol cosa podria passar.

El Barça ho nega

Respecte a la informació de Marcelo Bechler, el Barça ha sortit al pas i ha desmentit categòricament que Leo Messi hagi comunicat al club la seva intenció de marxar del Camp Nou aquest estiu. L’entitat culer, enmig d’un terratrèmol institucional que obligarà Josep Maria Bartomeu a prendre decisions, ha tranquil·litzat una afició blaugrana que ha manifestat de moltes formes que exigeix canvis estructurals i esportius. Caldrà veure què passa amb el futur del capità: el que és una realitat, però, és que el barcelonisme demana a crits solucions.

Més informació

Comentaris

  Ramon Agost 16, 2020 9:36 pm
  Una sola paraula teva hauria pogut salvar-nos. Només haver dit el 2015 que si repetia Bartomeu te n'anaves. Mira que senzill. Fes-ho ara, pel que més vulguis!
  Esreu segurs? Agost 16, 2020 9:38 pm
  Doncs jo no.
  Pep de Can Pepet Agost 16, 2020 9:44 pm
  Adéu adéu siau!! Bon vent i barca nova!!
  josep Agost 16, 2020 10:00 pm
  Gràcies per tot, però tan de bo marxi; ell i el seu amiguet són una rèmora. El que havien de fer en el Barça ja ho han fet, ara cap a Qatar, Miami, etc...
  Soci 2XXX Agost 16, 2020 10:52 pm
  Dons acaba contracta on és el problema????
  Piti Agost 16, 2020 11:17 pm
  Marchar es lo millor, . SR. MESSI el seu cache' a baixat esta devaluat. Sigui un senyor i agraexi lo que el Barça a fet per vos ,
  Doctor Strangelove Agost 16, 2020 11:19 pm
  Ja té recanvi i són 4 xinesos: Chin Copa, Chin Liga, Chin Champions i Chin Ná. Doc
  2020 Agost 17, 2020 9:21 am
  home si vol marxar aquest estiu, el mínim que es pot demanar a aquesta colla d´incompetents de la ju nta que en treguin algún calè, oi?, i després eleccions.
  Ramon Agost 17, 2020 9:50 am
  Ja em semblava il·lògic que quan hi ha doblet es disputi la Supercopa. Però que un equip guanyi la Supercopa no havent quedat ni primer, ni segon, ni de Lliga, ni de Copa, és aberrant.
  Valeri Agost 17, 2020 10:10 am
  Per mi ja pots començar de marxar.

Nou comentari