Món Esport
Messi trenca el silenci: “Ho he passat molt malament”
  • CA

El pròxim diumenge 27 de desembre, a partir de les 21.25 hores, La Sexta emetrà l’entrevista que el periodista Jordi Évole li ha fet a Leo Messi, una conversa de la qual estarà pendent bona part del barcelonisme. En principi, no està previst que l’argentí anunciï el seu futur, ja que no prendrà cap decisió fins que parli amb el nou president del Barça, però sí que, segons ha transcendit, el capità se sincerarà i es mostrarà més íntim que mai.

De fet, aquest dilluns el programa El Món a RAC1 ja ha emès una de les declaracions de Messi. “Ho vaig passar molt malament pel final de la temporada passada i pel que va passar l’estiu. Ho vaig arrossegar fins al principi d’aquest curs, però ara em trobo bé, amb ganes i il·lusionat. Sé que l’equip i el club passen per un moment complicat, però estic amb ganes”, han estat les paraules del ‘10’ que ha revelat el programa dirigit per Jordi Basté.

Durant aquesta setmana s’aniran publicant més fragments de la conversa per anar fent dentetes, però no serà fins al diumenge al vespre quan es podrà veure una entrevista de la qual estaran molt pendents, sense cap mena de dubte, els nou aspirants a la presidència del Barça.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa