Món Esport
Messi també mana en una capsa de mistos
  • CA

 

Leo Messi ha tornat a brillar, tot i que fos en un estadi que és una capsa de mistos i amb una versió menys transcendental. En un partit difícil, dur, a Éibar, l’argentí ha donat aire al mig del camp després de la lesió de Busquets, en unes aparicions constants i decisives, fos per tocar-la o animar la verticalitat de l’acció, i ha fet el 0-2, a passada de Suárez. El partit ha mort en aquell moment, com qui no vol la cosa, al minut 50, sense despentinar-se. “Messi és el millor del món amb diferència”, ha dit Javier Clemente a la mitja part, l’exseleccionador espanyol, present a la llotja.

El Barça ha rendit perfectament, sense errors en la defensa, molt seriós, solvent, amb Mathieu i Umtiti a l’eix, i amb un  joc pràctic i sobreposant-se a la baixa d’Iniesta i al canvi obligat de Busquets als 10 minuts per una entrada d’Escalante. Rakitic ha passat ha fer de 6, de 4 quan manava Cruyff, a fer de pivot, i ha entrat Denis Suárez, relleu del de Badia, qui ha fet el 0-1 clau amb un xut sec, creuat i gol. La jugada prèvia havia sigut de Messi, però ha acabat a les cames dels bascos.

 

Suárez s’ha fabricat ell solet el 0-3, atropellant delicadament el central i endollant-la pel pal curt. El porter no hi ha pogut fer res. Sense Piqué, a la banqueta, ni Iniesta, el Barça ha sabut rendibilitzar les ocasions, mantenir-se solidari en totes les línies i liquidar un enfrontament que són dels que poden costar una Lliga. Camp petit i amb el públic a sobre, temperatura sota zero i l’últim partit de la jornada. Res que la saviesa de Messi no pugui desxifrar.

Neymar atrapa Ronaldinho

 

I quan el matx ja s’acabava, en una altra jugada armada per Messi, Neymar ha fet el 0-4. Era el gol número 94 del brasiler amb el Barça, igualant els que va fer Ronaldinho en 5 temporades.  Neymar en porta 3 i mitja. El rendiment de l’11 blaugrana ha estat molt satisfactori avui, atent en defensa i donant suport a tots els seus companys.  Els barcelonistes acaben així la primera volta amb 41 punts, ben a prop del Madrid tot i el partit menys que tenen els blancs.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa