Messi, Suárez i Neymar es retroben per Nadal

Els membres del famós trident del Barça han tornat a coincidir amb motiu de la celebració del desè aniversari de matrimoni de Luis Suárez i Sofia Balbi

La imatge de Leo Messi, Luis Suárez i Neymar Jr un altre cop junts al terreny de joc va estar a punt de produir-se aquest estiu, quan el brasiler va deixar ben clar que volia tornar al Camp Nou, allà on va ser feliç i va fer feliç moltíssima gent. Les negociacions entre el Barça i el PSG no van fluir, però, i l’exjugador del Barça no va tenir la possibilitat de retrobar-se amb els seus dos millors amics futbolístics.

Fora dels terrenys de joc, la relació entre els tres segueix sent molt bona i la principal prova d’això ha estat el retrobament nadalenc que han protagonitzat aquest dijous. I és que Messi i Neymar han acudit a la celebració del desè aniversari de matrimoni de Luis Suárez i Sofia Balbi, la seva dona, a l’Hotel Fasano de Punta del Este (Uruguai) i s’han fet una fotografia que el brasiler ha publicat a les xarxes socials.

WhatsApp Image 2019 12 27 at 09.49.16

La fotografia evidencia que, més enllà de la seva bona relació sobre la gespa, Messi, Suárez i Neymar van forjar una bona amistat al vestidor del Barça. Caldrà veure si, en un futur, poden tornar a gaudir junts sobre els terrenys de joc.

Més informació

Nou comentari