Messi i Suárez escalfen motors per a la Copa Amèrica

La temporada de Leo Messi i Luis Suárez al Barça va acabar amb un sabor agredolç. Tot i haver guanyat la Lliga, i Messi també la Bota d’Or; la dura eliminació a les semifinals de la Champions o la derrota a la final de la Copa del Rei no va deixar els davanters amb les millors sensacions. De fet, el davanter uruguaià ja no va poder disputar la final a Sevilla per una lesió al genoll dret.

Però el futbol no para i sempre et dona noves oportunitats per compensar-te, i en el cas de Messi i Suárez serà la Copa Amèrica que comença el dia 15 de juny al Brasil. Messi tindrà l’oportunitat d’aconseguir el seu primer títol amb l’Argentina i trencar el malefici de l’albiceleste en aquesta competició, on han quedat subcampions quatre vegades (en les dues últimes van caure als penals) en les darreres cinc edicions. D’altra banda, Uruguai necessita la capacitat golejadora de Suárez per intentar seguir sent l’equip més guardonat de la història de la competició.

Gols per recuperar sensacions

L’Argentina es va enfrontar a Nicaragua en un partit amistós de preparació per a la Copa Amèrica. Tot i que el rival tenia un nivell inferior als equips que l’albiceleste es trobarà al torneig sud-americà, es va veure un Messi especialment motivat, com demostra el fet que va anotar un doblet en només un minut de diferència. El capità del Barça va jugar els primers 45 minuts i l’Argentina va guanyar el partit 5-1.

D’altra banda, Luis Suárez va tornar als terrenys de joc després de la seva operació al menisc del genoll dret, i ho va fer amb un gol de tir lliure directe. L’uruguaià va saltar al camp en el minut 63 de partit per substituir el jugador del Celta Maxi Gómez i va veure porteria només sis minuts després. L’Uruguai va vèncer per 3 gols a 0 a Panamà.