Món Esport
Messi serà baixa contra Espanya
  • CA

Lionel Messi no jugarà, finalment, el partit d’aquest dimarts al vespre davant la selecció espanyola. El davanter del Barça segueix amb molèsties als isquiotibials de la cama dreta i serà baixa per a l’enfrontament al Wanda Metropolitano de Madrid, com ja ho fou en el partit del divendres entre Argentina i Itàlia a Manchester. L’staff tècnic de l’albiceleste ha decidit, juntament amb el jugador, no forçar la màquina i facilitar la recuperació del blaugrana.

Aquest dilluns, Jorge Sampaoli va admetre que el seu equip estava “pendent de les sensacions que ens transmeti Leo” i que preferia esperar a l’entrenament de la tarda per “fer una valoració i confirmar que no tingui una inflamació”. El seleccionador argentí esperava que aquest dimarts al matí Messi es trobés en condicions per disputar uns minuts davant Espanya, però tal i com ha avançat la premsa del seu país, el ’10’ del Barça seguirà descansant.

 

Dilluns a la nit, després d’una sessió preparatòria de ritme i intensitat alta, Messi ja va veure clar que no podria disputar el partit contra tres dels seus companys d’equip: Gerard Piqué, Jordi Alba i Andrés Iniesta. L’astre argentí no trepitjarà la gespa del Metropolitano i seguirà aturat, recuperant-se d’unes molèsties que podrien acabar amb lesió. Messi no vol córrer riscos i fer perillar el final de temporada i el Mundial de Rússia del proper estiu.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa