Messi recupera el protagonisme a la portada del Pro Evolution Soccer

El Barça renova el contracte que l’uneix amb Konami per a les pròximes quatre temporades

El Barça ha anunciat aquest dimarts que ha renovat el contracte que l’uneix, des del juliol del 2016, amb Konami, la productora del Pro Evolution Soccer (PES), el segon videojoc de futbol més venut del món (només per darrere del FIFA). L’entitat blaugrana ha informat mitjançat un comunicat que l’empresa d’entreteniment digital continuarà sent, durant les pròximes quatre temporades, patrocinadora global del club.

La renovació de l’acord entre el Barça i Konami ha coincidit amb la presentació de la nova edició del PES, la del 2020, que tindrà Leo Messi com a protagonista principal. L’argentí tornarà a la portada de la versió estàndard del videojoc després de dos anys a l’ombra dels seus companys d’equip Philippe Coutinho i Luis Suárez. Serà la quarta vegada que el ’10’ apareix a la portada del joc en qüestió. D’altra banda, l’edició Legend del videojoc tindrà Ronaldinho com a protagonista, mentre que durant el mes de setembre Konami llançarà una versió especial del Barça la portada del qual serà triada pels afeccionats culers.

També en el marc de la renovació del contracte, Konami seguirà tenint presència publicitària tant en l’interior com en l’exterior del Camp Nou, així com també accés als jugadors, una presència visible durant els dies de partit. El PES tindrà els drets exclusius de reproducció de l’estadi blaugrana, així que els usuaris del FIFA seguiran, una temporada més, sense poder jugar al feu culer.

“Estem encantats de poder renovar la nostra aliança amb KONAMI. La nostra relació va començar ara fa tres anys i aquest nou acord com a Global Partners avala la nostra trajectòria compartida, amb una aposta clara per la cerca de l’excel·lència i per valors compartits com l’esforç, el treball en equip i el respecte. Així mateix, reforça el nostre compromís per connectar amb aficionats de tot el món a través de l’univers dels eSports”, ha declarat a la pàgina web del Barça Josep Pont, membre de la junta directiva blaugrana responsable de l’àrea comercial.

Més informació

Nou comentari