Món Esport
Messi recorda com es va sentir durant el Barça-Las Palmas de l’1-O
  • CA

El coronavirus no impedirà el retorn de la Lliga, però sí que provocarà que tots els partits d’aquesta temprada (com a mínim) s’hagin de jugar a porta tancada. La Covid-19 convertirà una situació excepcional en habitual. En aquest sentit, els jugadors del Barça recordaran la sensació que van viure l’1 d’octubre del 2017, quan Josep Maria Bartomeu va decidir, per protestar contra la resposta violenta de l’Estat espanyol a la celebració del referèndum d’autodeterminació per part del poble català, que el partit del conjunt blaugrana contra el Las Palmas es disputés sense afeccionats a les grades.

“Jugar sense gent és molt estrany. A mi em va tocar fer-ho una vegada i va ser raríssim. La preparació en l’àmbit grupal és igual que per a qualsevol altre partit, però s’hi afegeix el fet d’haver-se de mentalitzar individualment”, ha recordat Leo Messi, capità del Barça, en el quart episodi de Mindfulness Matters, una iniciativa d’Adidas. “És normal que si torna el futbol, ho faci d’aquesta forma després de tot el que estem vivint. Amb el que està passant, és perfectament comprensible”, ha afegit el líder blaugrana, que també ha considerat que “quan tornem a jugar serà com tornar a començar”.

I és que, segons Messi, “necessitarem temps per preparar-nos abans que es prengui la competició”. “Recuperarem jugadors importants per a nosaltres que estaven lesionats. Tècnicament serà la mateixa temporada, però crec que tots els equips i jugadors ho viuran d’una forma diferent”, ha afegit al seu discurs. El capità, a més, també ha manifestat que “ara més que mai, és important estar en contacte amb l’equip” i que per això durant el confinament “hem anat quedant virtualment per parlar i veure’ns”. “Amb molts he parlat cada dia”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa