Messi es pronuncia sobre l’escàndol a les xarxes socials del Barça

Leo Messi s’havia compromès a fer una entrevista amb Mundo Deportivo aquesta setmana i, encara que l’escàndol de les xarxes socials ha generat un incendi al Camp Nou, el capità no s’ha amagat i ha donat la cara per dir la seva opinió. L’argentí ha assegurat que el fet que el Barça vagi pagar per desprestigiar futbolistes, llegendes, oposició i altres figures relacionades amb l’entorn blaugrana li sembla “estrany”, encara que ha opinat també que “hem d’esperar a veure com acaba tot això”.

“Jo veig estrany que passi una cosa així. Però deien també que hi hauria proves. Caldrà esperar a veure si és veritat o no. No podem dir massa cosa, hem d’esperar a veure què passa amb tot això. A mi, la veritat, em va semblar un assumpte estrany“, ha declarat Messi al mitjà de comunicació citat abans de reconèixer que l’assumpte “em va agafar una mica per sorpresa, la veritat”.

El capità culer ha recordat que “jo no era aquí, estava de viatge i quan vaig arribar em vaig assabentar una mica de tot plegat”. En relació amb la reunió que van mantenir amb Josep Maria Bartomeu aquest dimarts, Messi ha assegurat que no es va parlar de res que no se sàpiga: “El president ens va dir el mateix que va dir públicament en la seva compareixença. Ens va explicar la situació i el que havia passat, no puc dir molt més. Ens va dir en privat als capitans el que va dir davant la premsa”.Més notícies

Piqué esclata i titlla de “titella” un periodista afí a Bartomeu

El central blaugrana exterioritza públicament el seu malestar amb la crisi institucional que pateix el Barça

Messi, el primer futbolista que guanya el Laureus al millor esportista

El capità del Barça comparteix el guardó amb Lewis Hamilton

Nou comentari