Messi, premiat pels seus valors esportius i la seva solidaritat

El capità del Barça rep la Pilota Educativa 2019 que atorga 'Scholas Ocurrentes'

Leo Messi ha rebut aquest dilluns la Pilota Educativa 2019 que atorga Scholas Ocurrentes, fundació creada pel papa Francesc per ressaltar els seus valors esportius entre els participants de l’última Copa Amèrica. El president mundial de Scholas Ocurrentes, José María del Corral, ha lliurat aquest dilluns a Barcelona el guardó al capità del Barça en ser el més votat entre milers de nens i joves de la xarxa de 190 països.

El trofeu, una pilota feta a mà per nens de la comunitat de Chicomo, està realitzat de la forma artesanal que tenen els nois d’aquesta localitat africana per jugar al futbol. Del Corral ha recordat que el Papa va llançar Scholas fa sis anys per integrar a nens i joves del món a través de l’esport, l’art i la tecnologia, i que Messi “va estar present i va plantar la primera llavor de Scholas per la pau”.

Els integrants de Scholas van votar Messi per ser un exemple en valors, el seu treball en equip, la seva solidaritat i per l’esforç i tenacitat a través de les quals va superar les adversitats amb què es va trobar quan era petit.

Més informació

Nou comentari