Messi paralitza la seva renovació perquè vol marxar del Barça l’estiu vinent, segons la ‘SER’

El capità està fart de les filtracions permanents que surten des del mateix club blaugrana i que el fan responsable de decisions en què no ha tingut cap mena d’influència

Novetats en relació amb el futur de Leo Messi. Segons ha informat El Larguero de la Cadena SER, l’argentí ha aturat les negociacions amb el Barça per renovar el seu contracte, que expira el 2021, perquè no la seva idea, ara per ara, és marxar del Camp Nou l’estiu vinent. Tot el que ha passat els últims mesos a la cúpula directiva culer ha omplert de dubtes el cap del capità, que ha paralitzat les converses amb el club malgrat que aquestes havien començat amb bona sintonia.

Sempre segons la informació de la ràdio citada, Messi està fart de les filtracions permanents que surten des del mateix Barça i que el fan responsable de decisions en què no ha tingut cap mena d’influència. La picabaralla a les xarxes socials amb Éric Abidal després de l’acomiadament d’Ernesto Valverde ja va permetre entreveure el desgast del capità amb els dirigents actuals. Ell no vol ser un problema pel club: ja va deixar clar públicament i privada que es quedaria al Barça mentre l’entitat ho volgués.

Mundo Deportivo ha assegurat que la junta directiva de Josep Maria Bartomeu no té constància que el capità hagi donat ordres d’aturar les negociacions. Sigui com sigui, cal recordar que Messi tenia una clàusula en el seu contracte que li permetia marxar del Camp Nou aquest estiu amb la carta de llibertat, però no la va exercir abans del termini establert. Caldrà veure si la directiva culer aconsegueix capgirar una situació que, ara per ara, es preveu complicada.

Més informació

Comentaris

    No m'estranya Juliol 3, 2020 2:09 pm
    El Nobita s'ho està carregant tot, aquest bartu és un perill

Nou comentari