Messi té l’opció de marxar lliure del Barça al final d’aquesta temporada

L’estrella argentina té una clàusula al contracte que li permet sortir a l’estiu del 2020 tot i tenir contracte fins al 2021

Les alarmes s’han encès en l’entorn blaugrana després que El País publiqués aquest dijous una informació que assegura que Messi té la possibilitat de marxar lliure al final de cada temporada, segons estipula el seu contracte. L’estrella argentina, de 32 anys, està vinculada al Barça fins el 2021, però en l’última renovació va acordar tenir la llibertat de decidir el seu futur al final de cada curs en funció de les seves sensacions.

El club va acceptar les peticions del ‘10’ com a mostra d’agraïment al que és i ha estat el millor jugador de la història de l’entitat. Segons apunta el mateix mitjà, la sensació és que es tracta d’una mesura com la que van prendre en el seu moment Iniesta o Xavi, per tal de poder sentir que té en les seves mans la decisió de deixar-ho quan consideri. Tot i així, el fet que el contracte de l’argentí acabi el 2021, possibilita aquesta clàusula exclusivament el pròxim estiu.

Segons Mundo Deportivo, Messi només podria marxar a una lliga menor. Aquest fet referma que es tracta d’un acord que només permetria sortir l’estrella argentina per acabar la seva carrera en un club allunyat de l’elit i no per fitxar per un competidor del Barça a Europa. En qualsevol cas, l’aplicació d’aquesta clàusula per part del ‘10’ blaugrana no es contempla des del club com una opció real per al 2020, segons El País.

Més informació

Nou comentari