Món Esport
Messi revela els noms dels dos millors entrenadors que ha tingut mai
  • CA

L’esperada entrevista entre Leo Messi i Jordi Évole està a punt de sortir a la llum. Poques hores abans de la seva emissió, que serà el diumenge 27 de setembre a les 21:15h i es podrà veure a La Sexta, el periodista català ha fet un nou avançament de les declaracions més destacades de l’argentí.

En aquest cas, Évole ha preguntat a Messi pels millors entrenadors que ha tingut mai. La resposta, lluny de sorprendre a ningú, ha estat l’esperada: Pep Guardiola i Luis Enrique. Del de Santpedor, l’argentí ha explicat que “té alguna cosa especial, sempre sabia com guanyar els partits”. Irònicament, Messi ha confessat que tenir els dos entrenadors de forma pràcticament consecutiva ha estat una “mala sort”, en referència al fet que, probablement, no tindrà tècnics millors en el futur.

Aquesta resposta pot haver estat un cop dur per algun dels altres tècnics que ha tingut. Segur que no ha estat una sorpresa per entrenadors com Quique Setién o Tata Martino, amb qui ha tingut una relació complicada, però el seu actual tècnic, Ronald Koeman, o Ernesto Valverde poden haver tingut sentiments contradictoris al respecte. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa