Món Esport
Messi no s’entrena a dos dies del Clàssic
  • CA
Messi, abans d’un entrenament amb el Barça. | EFE

El Barça comença a preparar el transcendental partit d’anada de les semifinals de la Copa del Rei contra el Reial Madrid sense la seva principal estrella. Leo Messi ha estat la principal absència en la primera sessió de preparació culer de cara al Clàssic del pròxim dimecres al Camp Nou (21.00 hores / TV3) ja que s’ha hagut de quedar al gimnàs per ser atès pels serveis mèdics del club. La seva participació en el pròxim duel contra l’etern rival continua sent una incògnita.

 

 

Encara que des del club es transmet que “no hi ha cap inquietud amb Messi”, la realitat és que les molèsties del ’10’ no han desaparegut després de poc més d’un dia de l’empat contra el València. Ernesto Valverde s’esperarà a aquest dimarts per veure les sensacions del seu futbolista més determinant, però encara que aquest entri en la convocatòria després caldrà veure si és titular o no. De moment, les informacions són poc precises i a Madrid segueixen a l’expectativa per saber si s’hauran d’enfrontar al monstre o ho podran evitar. Això, però, tampoc voldrà dir res, ja que en el darrer Clàssic els blancs es van endur una maneta del Camp Nou, i això que Messi s’ho va mirar des de la graderia.

 

Qui sí que ha trepitjat la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper ha estat Ousmane Dembélé, encara que no ho ha pogut fer amb la resta del grup. Tampoc és segur que pugui jugar davant el Madrid, ja que encara no ha rebut l’alta mèdica, però les sensacions que es desprenen és que el seu esquinç al turmell ja és història. Els jugadors del filial Iñaki Peña, Wagué, Morer i Miranda també s’han exercitat a les ordres de Valverde.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa