Món Esport
Messi no fa efectiva la clàusula de sortida i es queda al Barça
  • CA

Bones notícies per al Barça en relació amb el futur immediat de Leo Messi. Segons ha avançat ESPN, el futbolista argentí, el contracte del qual amb el conjunt blaugrana finalitza el juny del 2021, no ha exercit la clàusula que li permetia abandonar, amb la carta de llibertat, el Camp Nou aquest estiu. Segons el mitjà de comunicació citat, que cita fonts de l’entitat culer, aquesta opció ha expirat amb l’entrada del mes de juny.

Per tant, Messi continuarà al Barça com a mínim una temporada més. Per molt que no hi hagués cap indici que convidés a pensar el contrari, la notícia –confirmada pel club blaugrana a aquest diari i per l’entorn de l’atacant a l’SPORT–, és molt positiva. El millor jugador del món continuarà dibuixant somriures als afeccionats culers i aquest simple fet ja és motiu de celebració, sobretot després de tres mesos sense gaudir de tot el que fa sobre el terreny de joc cada vegada que el trepitja per culpa del coronavirus.

Un contracte vitalici

Solucionat el futur immediat de Messi, el Barça ja treballa per arribar a un acord amb Jorge Messi i aconseguir que el davanter argentí signi un contracte vitalici tal com va fer, per exemple, Andrés Iniesta. Josep Maria Bartomeu pretén que aquesta proposta d’ampliació sense data final se signi abans d’abandonar el càrrec de president, encara que caldrà veure com evoluciona la crisi del coronavirus i quin impacte econòmic té en l’entitat. Messi, amb paraules i gestos, ja ha deixat ben clar que no pensa en una altra cosa que no sigui quedar-se a Barcelona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa